monkeypeople

onsdag, trött och trött

Kategori: Allmänt

tröttast i världen. vill helst bara sova hela kvällen, men hade tänkt se greys anatomy ikväll klockan nio. usch. idag på jobbet fick vi besök av Birger (bilden). Sött.

torsdag, snor men ändå nöjd

Kategori: Allmänt

idag beställde jag älsklingens födelsedagspresent, som vart som en liten present till mig själv också. vi ska dra ner till stockholm och se social distortion i sommar. ska bli så jävla nice, även fast vi såg dom i somras.
sen nästa torsdag ska jag och min fina kompis maja dra till åre och se veronica maggio, ska bli myyyys. OCH nästa vecka beställer jag biljetter till årets peace and lööööve. jag är nöjd. nöjd nöjd nöjd.
nu ska jag äta middag, smörgåstårta står på menyn. nyttigt och bra...




tisdag, kaloriräknare och timbuktu

Kategori: Allmänt

har tagit mig i kragen (igen) och ska försöka göra någonting åt mig själv. har börjat räkna kalorier och ska verkligen försöka ta mig iväg på gymmet oftare. OCH tro på fan att igårkväll kom min hemma-crosstrainer ut i vardagsrummet. nice säger jag. nu är jag påväg till jobbet, därför bilden på en deggubbe jag gjorde där. Hehe

torsdag, family guy och piggelin

Kategori: Allmänt

torsdag, E är på rep med bandet. jag sitter hemma, velar fram och tillbaka ifall jag ska se på revenge nu klockan 21 eller se repris på söndag. är jag pigg nog att hålla mig vaken till 22 eller ska jag köra en timmes extra sömn. hm.
jag kan iaf säga att jag mår bra, fredag imorgon. helg helg helg helg helg.
ferra med maja, yeah

onsdag, jobb och längtan till helg

Kategori: Allmänt

i måndags kom min älskade vän Maja på snabbvisit. hon har äntligen flyttat hem till jämtland igen och det känns så jävla bra! med sig hade hon sin nya fina valp Junior (sötnosen på bilden) , jag blev kär :) men i helgen får lilla junior stanna hemma för då ska jag och Maja go party. Mhm

söndag, diska&städa&tvätta -.-

Kategori: Allmänt

har haft en fin helg, fredagen umgicks jag med cicci o emma(vi på bilden här nedanför). vi började en sväng hos mig, drack vin och kände som lööve. sen drog vi iväg på lite krogs. vaknade upp på lördagen i samma utbäddningssoffa och hade bakishäng som fan.
kollade på melodifestivalen igårkväll ensam och bakis. uvva, men gick och la mig vid halv elva. det var gött.
idag är det vanlig söndag för mig, städa tvätta och diska. tråkigt som satan, men jävligt skönt när det är över. väntar också på älskling som ska komma hem från funäsdalen. hoppas han är påväg snart.


torsdag, häng med syster och ärenden på stan

Kategori: Allmänt

idag ska jag hänga med min lillasyster, ska bli riktigt gött. träffas inte så ofta hon och jag av någon konstig anledning. men idag ska vi gå på stan och ha filmkväll, sen sover hon över.
har en massa som ska fixas på stan också så jag vet att jag kommer vara stört less på stan innan jag är klar.
har fått mer jobb än vad som var planerat också, är sjukt glad över det.


måndag, födelsedagsfirande och hosta

Kategori: Allmänt

usch vilken hosta jag har. vidrigt. har firat min bror idag som fyller hela 13 bast, helt sjukt vad de växer upp. avslutar med Christoffer Robin's fina ord till nalle puh: - Du är modigare än du vet, starkare än du tror och klokare än du förstår.

lördag, vad är det för öl?

Kategori: Allmänt

sitter hemma och fixar svarta öl. fränt. har min äldsta lillebror här också, det är också fränt. ikväll blir det födelsedagsferre, det ska bli fränt.

torsdag, slask och lite mer slask

Kategori: Allmänt

helt galet att det redan är fredag imorgon, känns som att det var söndag typ senast igår.. firade ju den nyblivne tjugoåringen förra helgen. det var gött och kul, denna helg ska det också bli födelsedagsfirande. för en grabb denne gång, och jag vet faktiskt inte vad han fyller ;> älskar inte slask, kan jag absolut säga. tycker det är stört jobbigt.