monkeypeople

måndag, piggelin och huvudvärk

Kategori: Allmänt

efter ett spontan beslut i torsdags så följde jag med världens bästa elin till henne hemby skålan i fredagseftermiddag. det var riktigt jävla sköj! hela helgen var finfin och det var lite ångestladdat att åka hem. måste göras om helt enkelt. yesss
jobb idag, 6-15. men drog lite tidigare så jag hann träffa mor och bröder nere på affärn i häggenås. det var trevligt, var ett tag sen man sågs. så imorgon tänker jag ta en trip dit upp. är ledig på onsdag så :)
nu ska jag sitta och vänta på att älskling kommer hem så vi kan laga mat och mysa.
tackhejj

Elin & jag

söndag, tvätt och mys

Kategori: Allmänt

men snacka om fin helg det blev. jag som trodde att jag skulle sitta själv hela helgen och tråka runt men ikke!
fredagskvällen resulterade i ett jävla skrapsår på vänster knä och en förbannad huvudvärk från hell. men oj så skoj det var! vaknade upp på lördagmorgon med en fin cecilia bredvid mig och en fin storkusin på soffan. smörgåsrån över hela golvet och ett par borttappade glasögon, tur att det finns sop och att jag hittade glasögonen igen.
senare vid middagstid fick jag finbesök av världens finaste elin, kändes som år och dar sen vi sågs sist. mys att få hänga lite!

nu ligger jag i soffan och känner mig nöjd, har lite söndagsångest. jobb imorgon. känns sådär. snart kommer dock älskling hem, känns superbraaa!

ruffe (bilden), min lillebrors dvärghamster som just nu är på besök i vår lägenhet. söt!

torsdag, bad och tråk framför tven

Kategori: Allmänt

bjuder på en störd bild från peace, godnatt


Onsdag, ny bil och övernattning hos morsan

Kategori: Allmänt

Ikväll fick jag min nya bil av snälla Micke och Carro!! Jag är så nöjd och skulle kunna säga utan att ljuga att jag är lite för överpepp för mitt eget bästa, blir nog en tidig kväll ikväll ;) ligger i mammas soffa nu och kollar tv, nice med lite hemmatime.
Peace and love was awesoooome, varmt, öl, helt okej band och svinigt bra sällskap! Synd bara att kroppen blir så sliten så att jag till slut satt och enbart var halvdöd.
Igårkväll var jag och mina bröder och min lillasyster på bio och checkade in ice age 4, den var kung frän och bra.
Tjarå