monkeypeople

fredag, nagelfix & kanske ett glas vin

Kategori:

sitter i soffan och har precis fixat naglar. tippar, sen skulpteringsgel och skulpteringsspray. blev inte så snyggt, men man kan ju inte vara bra på allt. ska snart ta mig ett glas vin, det är ju ändå fredag liksom. är jäkligt hungrig dock, så någon middag blir det först.





onsdag, ledig & promenad i kallblåsten

Kategori:

vaknade imorse och hade en helt otrolig migrän, kändes riktigt fint. så det var bara att vända på sig och tvingas somna om. men denna gång behövdes det bara en timmes sömn sen var det borta. skönt.
klev upp, åt macka och tänkte att nu jävlar ska jag ta mig en promenad. sagt och gjort, men satan i gatan vad det blåser kallt. men körde iaf på i en och en halv timme, så nu sitter jag inne under täcket med världens rödaste kinder. burrrrr

lördag, trött och cool

Kategori:

gårdagen blev awesome, jobb sen åka upp till mamma. äta middag, sen iväg på Wii kväll hos familjen Larsson. mycket kul. ikväll åker vi till stan och drar igång lite förferre, sen utgång. yes box.



onsdag, feels good

Kategori:

nu jävlar känns det mesta bra asså. två par nya glasögon, check. få bilen tillbaka, check. ny telefon, check!! fan vad gött. synd bara att allt kostar pengar :p

ikväll börjar Greys anatomy, jag är pepp som fan. imorgon blir det jobb och sen Navigatorcentrum för att kolla om de kan fixa nå kul åt mig :)

tack för mig

tisdag, jobb å glasögon (och bil)

Kategori:

hej hopp. idag blev det som sagt jobb mellan 6-16.30, lite jobbigt men helt okej. mina nya glasögon kom idag också, jag hämtade dom och är nöjd. OCH imorgon ska jag hämta min bil :DD yeeeeeey!!



måndag, ledig och tvätta

Kategori:

skulle tvätta igår, plockade ihop allting och drog över till tvättstugan. märker då att jag missade min tid, vi hade 14-18 och jag trodde vi hade 18-22. typiskt mig att inte gå ut och kolla så man är säker... därför blev det tvättid idag 14-18 istället.

idag är jag ledig, gick ut och tog en pw på en timme. förstår inte varför jag inte gör det varje gång jag har möjlighet. så jäkla skönt när det är gjort. sen blir det att laga ihop korvstroganoff till älskling när han kommer hem från jobbet. ska nog ta en sväng med dammsugaren också. ganska skönt att vara "hemmafru" någon gång ibland tycker jag.

imorgon blir det jobb 06.00-16.30. blir till att vara på två dagis. jobbig dag men jag ser inget problem i att ha såna dagar någon gång ibland nu när jag är ganska arbetslös.
hoppas att min älskade bil blir klar idag, fan vad jag saknar den.